dissabte, 30 de desembre del 2023

Informació de Lo Rafal per als mitjans de comunicació

Cultura i història: temes destacables entre aquells
en els quals Lo Rafal s’ha bolcat darrerament


ALCANAR, 30 de desembre de 2023 - Fidel als seus habituals objectius com a associació cultural i veïnal, des de Lo Rafal s’han centrat darrerament els temes d’interés de l’entitat en les tasques de difusió d’aspectes relacionats amb la cultura i la història d’Alcanar i el seu entorn. Els resultats són temes que l’associació divulga tant en format imprés, concretament a la revista que edita amb el suport de la Generalitat, Diputació, Ajuntament i l’IRMU, com també a través d’Internet.

El teatre s’ha abordat de manera particularment especial: en aquest sentit, l’entitat ha recollit interessants dades respecte a la història d’aquesta disciplina al municipi o també pel que fa a la representació Història i històries d’Alcanar, que els alumnes de les escoles del poble han fet al Teatre Auditori; la presentació del llibre El pez en la chistera, de Tomàs Camacho, i l’elaboració de fotopoemes són altres aspectes, en aquest cas relacionats amb la poesia, que l’associació ha desenvolupat en aquests darrers mesos. Quant a l’àmbit de la història, la tasca divulgativa de l’associació s’ha centrat en el jaciment de Sant Jaume i ha continuat la que ja portava duent a terme sobre la vall de Barberà.

L’associació Lo Rafal és una entitat veïnal i cultural d’Alcanar, sense afany de lucre i amb una tradició de dècades estant arrelada al seu municipi i, per extensió, a la resta de la comarca i de les Terres de l’Ebre. Concretament és als anys 80 quan Lo Rafal neix i, des d’aleshores, no ha deixat d’apostar especialment per fomentar la cultura i el patrimoni canareu i ebrenc. Fruit d’aquesta vocació és la revista informativa Lo Rafal, que l’entitat edita des dels seus inicis.


Per als mitjans que vulguen més informació, poden contactar-nos al mail lorafal@gmail.com o a les nostres xarxes socials

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada