divendres, 29 de desembre del 2023

Informació de Lo Rafal per als mitjans de comunicació

L’associació Lo Rafal organitza la quarta xerrada del seu cicle sobre patrimoni

Ha anat a càrrec d’Adela Beltran i ha tractat sobre art i trajectòries vitals


ALCANAR, 29 de desembre de 2023 - Després d’haver dut a terme tres exitoses xerrades sobre patrimoni, l’associació Lo Rafal conclou el seu cicle en relació amb aquesta temàtica i ho ha fet amb Adela Beltran. El passat 17 de novembre, a la Biblioteca Trinitari Fabregat, l’artista canareva ha tractat sobre art i trajectòries vitals.

Aquest acte del Cicle de Xerrades sobre Patrimoni ha estat obert a qualsevol persona que simplement tingués curiositat pel tema proposat, de manera que tothom estava convidat a acudir al marge de comptar o no amb coneixements en la matèria. En paraules de Joaquim Buj, coordinador de l’entitat Lo Rafal: “Volem acostar el nostre patrimoni a la ciutadania a partir del guiatge de persones coneixedores del nostre entorn i donar així visibilitat a tot allò que ens envolta i que tan sovint pareix que no sabem valorar suficientment”. La pròpia Adela Beltran recalca: “Les dones han estat invisibilitzades al llarg de la història tot i les coses que han fet i la importància que per a nosaltres tenen. I és que les dones, quan assolim coses, sempre pensem que s’han equivocat, o que no hi havia suficient nivell, o que simplement hem tingut sort”.

Adela Beltran és artista i dissenyadora gràfica. Fins al proper 4 de gener, pot visitar-se a la biblioteca d’Alcanar la seva exposició de retrats femenins titulada ‘Filles del 1700’.

L’associació Lo Rafal és una entitat veïnal i cultural d’Alcanar, sense afany de lucre i amb una tradició de dècades estant arrelada al seu municipi i, per extensió, a la resta de la comarca i de les Terres de l’Ebre. Concretament és als anys 80 quan Lo Rafal neix i, des d’aleshores, no ha deixat d’apostar especialment per fomentar la cultura i el patrimoni canareu i ebrenc. Fruit d’aquesta vocació és la revista informativa Lo Rafal, que l’entitat edita des dels seus inicis.


Per als mitjans que vulguen més informació, poden contactar-nos al mail lorafal@gmail.com o a les nostres xarxes socials

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada