dissabte, 14 de març del 2015

Exposició de fotos de la Serra de Montsià a Ulldecona

Tot resseguint la itinerància de l'exposició de fotos de la Serra de Montsià, que vam endegar a Alcanar el maig de 2014 com a part de les activitats de commemoració dels 25 anys de Lo Rafal, durant la propera setmana, entre el 19 i el 22 de març de 2015, us oferim la possibilitat què en pugueu gaudir, aquesta vegada a Ulldecona, a la Casa de Cultura.


Després d'haver passat per Alcanar, La Ràpita i Amposta, apropem aquesta exposició digital i interactiva al públic d'Ulldecona, en tant que la Serra de Montsià forma part del seu "passeig per la història".

Els què us hi vulgueu apropar, descobrireu un ampli catàleg d'elements patrimonials de gran interès històric, antropològic o paisatgístic, repartits en 3 àmbits d'exposició. Disposareu, també, d'un visor de Google Earth (per satèl·lit) per tal que pugeu interaccionar amb el mapa i poder descobrir indrets o fotos que no formen part del corpus fotogràfic de l'exposició, però sí del catàleg general.
A més a més, cada dia us oferirem un capítol de l'audiovisual sobre la Serra de Montsià, produït des de La Ràpita per M&A Produccions i el president de l'Agrupació Excursionista La Foradada i gran coneixedor de la muntanya: Joan Moisés.

Cal agrair, en primer lloc, l'aportació i la feina feta per tal de confeccionar aquest catàleg de Pep Badia, de qui són la majoria de fotos, i Francesc Subirats, Joaquin Valls i Xavier Queralt.
En segon lloc, agraïm la col·laboració de les entitas d'Ulldecona: Escola Ramon y Cajal, Ajuntament i Regidoria de Turisme i Centre d'Estudis. I el suport de l'Institut Ramon Muntaner, CREARE Gabinet Psicològic, SenseCorrer.cat i la Biblioteca Pública Trinitari Fabregat d'Alcanar.

                     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada