Google+
Posted by : Associació Cultural Lo Rafal divendres, 7 de desembre de 2012

Un centenar de persones es van concentrar ahir dijous davant de l’Ajuntament d’Alcanar a favor de l’escola catalana. Durant l’acte es va llegir un manifest en què, entre altres coses, es rebutjava l’esborrany de la nova llei d’educació impulsada pel ministre José Ignacio Wert. El professor de l’Institut Sòl de Riu d’Alcanar, Tomàs Camacho, destacava que “el model d’immersió lingüística ha funcionat amb èxit els darrers 30 anys i gràcies al qual la nostra societat gaudeix d’un bon nivell d’educació i cohesió social. El manifest també indica que el model actual fa possible el coneixement de les dues llengües oficials, el català i el castellà, a més d’afavorir la cohesió social i la igualtat d’oportunitats.
La concentració l’havia convocat la plataforma Alcanar contra les retallades via facebook i va comptar amb la presència de l’alcalde i diversos regidors del consistori canareu.

Els organitzadors conviden tothom a adherir-se a les signatures contra l’esborrany del ministre Wert a la plana web de Somescola.cat, així com a participar a la concentració que la plataforma d’entitats SomEscola ha convocat per al proper dilluns 10 a la Plaça de l'Ajuntament de Tortosa les 18.30 de la tarda. J.J.BUJ

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © Lo Rafal - Tots els drets reservats - Tecnologia de Blogger - Designed by Styler and Johanes Djogan -