divendres, 7 de desembre del 2012

Concentració a Alcanar a favor de l’escola en català

Un centenar de persones es van concentrar ahir dijous davant de l’Ajuntament d’Alcanar a favor de l’escola catalana. Durant l’acte es va llegir un manifest en què, entre altres coses, es rebutjava l’esborrany de la nova llei d’educació impulsada pel ministre José Ignacio Wert. El professor de l’Institut Sòl de Riu d’Alcanar, Tomàs Camacho, destacava que “el model d’immersió lingüística ha funcionat amb èxit els darrers 30 anys i gràcies al qual la nostra societat gaudeix d’un bon nivell d’educació i cohesió social. El manifest també indica que el model actual fa possible el coneixement de les dues llengües oficials, el català i el castellà, a més d’afavorir la cohesió social i la igualtat d’oportunitats.
La concentració l’havia convocat la plataforma Alcanar contra les retallades via facebook i va comptar amb la presència de l’alcalde i diversos regidors del consistori canareu.





Els organitzadors conviden tothom a adherir-se a les signatures contra l’esborrany del ministre Wert a la plana web de Somescola.cat, així com a participar a la concentració que la plataforma d’entitats SomEscola ha convocat per al proper dilluns 10 a la Plaça de l'Ajuntament de Tortosa les 18.30 de la tarda. J.J.BUJ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada