dimarts, 8 d’agost del 2023

Premi B1 Individual del II Concurs literari Lo Rafal

📚🌹 Compra 'Lo Rafal' 144 i llegeix el conte sencer. Així comença 'Un museu diferent', de Nuria Cristina Matamoros Cucuruzan 👉 "Hola, bona tarda. Voleu acompanyar-me al museu d’oficis antics? Així comença la meua història, amb un missatge de WhatsApp de l’Anna. "D’acord", contesta la Míriam. "Doncs clar que sí!" escriu la Jana. "Ok" envio jo, l’última. "Bé, doncs demà, a les 17.00 h us passo a buscar", torna a enviar l’Anna. "Ok!", enviem totes. Tanco el mòbil i em fico roba còmoda per anar a caminar. Em dic Adriana, tinc 18 anys, igual que les meues amigues, i m’agrada molt l’esport. M’acabo de vestir i me’n vaig cap a fora. Tinc pensat caminar i abans que es faci de nit, estar a casa.

Al dia següent..."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada