dimecres, 2 d’agost del 2017

Sortida als Santjaumes

Visita documentada al jaciment preiber dels Sant Jaumes-Mas d'En Serrà

Alcanar. 27 d’agost de 2017, diumengeDonada la suspensió de la sortida de Terres de Cruïlla que teníem organitzada el passat 18 d’agost, i aprofitant la jornada de portes obertes al jaciment que se fa tots els anys a finals d’agost, des de Lo Rafal i l’Ajuntament d’Alcanar organitzem conjuntament la sortida per a aquest diumenge 27. Cal que uns hi inscriviu si voleu l’entrepà que oferirem; més avall hi teniu el formulari per fer-ho.

9.30 h. Centre Cívic (Alcanar), per a tots aquells que no disposin de vehicle per a desplaçar-se, aquest serà el primer punt de trobada per tal d’organitzar els vehicles.

10.30 h. Cementiri d’Alcanar. Punt habitual de trobada anual per a les jornades de portes obertes. Des d’allí, en vehicles i de la mà de David Garcia, arqueòleg, ens desplaçarem en vehicles fins als Santjuames.

Més avall, al final de l’entrada hi teniu les ubicacions exactes del punts de trobada.

Cal portar beguda, roba i sabates còmodes per caminar. El temps estimat de durada de l’activitat és de 3 hores.

L’objectiu de l’activitat és conèixer el jaciment preiber de la primera edat del ferro de Sant Jaume-Mas d’en Serrà, de la mà del cap de l’equip d’excavacions David Garcia.

Arribarem al punt de sortida (Sant Jaumes) cap a les 11 h, on començarem una petita, però un pèl exigent, pujada cap al jaciment preiber (45-60 minuts). Allà el doctor David Garcia ens farà una petita explicació de la història del jaciment i de les noves descobertes. (60 minuts). Tot seguit, desfarem el camí de pujada i donarem per acabada la jornada.

Tots aquells que hi estigueu interessats, si us plau empleneu el formulari següent. Cal que tinguem una llista d’assistents per tal d’una correcta organització de la sortida.


Inscripció tancada


Aquí teniu els punts de trobada a l’hora establerta:


Centre Cívic d’Alcanar

Coordenades: 40°32’24.4’’N 0°28’54.1’’E

Arxiu per al GPSCementiri d’Alcanar:

Coordenades: 40°32’49.45’’N 0°29’20.06’’E

Arxiu per al GPS


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada