dissabte, 2 d’agost del 2014

Lo Rogle de Jordi Forcadell Rubio

Jordi, canareu que farà 27 anys el proper 24 d’Agost, actualment treballa de professor de cicles formatius de Formació Professional a l’Escola del Treball de Barcelona, ciutat on hi resideix actualment.
És Enginyer Tècnic industrial en electrònica industrial amb un postgrau en instal•lacions elèctriques i especials, que a més ha cursat el CAP (Curs d’Aptitud Pedagògica).
En resum, un jove ben preparat per a l’ensenyament.

Una paraula curiosa per a ell es: “la marc”, molt en relació amb lo Rogle que vol compartir amb nosaltres. Amant dels esports de raqueta i la bicicleta, com podreu veure a la foto.

Ens aconsella seguir els passos de Josep Guardiola: “Admiro l'esforç, el sacrifici, la perseverança, l'humilitat i el treball amb seny d'aquest tipus de persones”.

Jordi ens descriu el seu rogle així: “El meu rogle preferit és “lo Marjal”. Per què el mar? No ho se explicar, però si se els efectes que produeix en mi, és capaç de deixar la meva ment en blanc, sense pensar en res, sense mals de cap. Sensació de llibertat, tranquil•litat, naturalesa, etc. En part m'hi he criat, tinc molts records de l'infantesa. Suposo que això ha fet que sempre l'hagi considerat algo especial. Moltes tardes d'estiu, quan s'està a punt de pondre el sol, agafo la bici i recorro tot el Marjal fins arribar a Sòl-de-Riu, és un luxe el passeig que tenim. No obstant, em sembla encara millor quan algun diumenge de primavera he agafat la bicicleta des d'Alcanar i he anat fins a Les Cases d'Alcanar. No em puc treure del cap la sensació que tinc en baixar pel camí del càmping Estanyet. El moment en que comences a veure la mar amb aquell soroll característic de les onades, la brisa marina, l'olor a sal, ... em donen la sensació que he arribat a un petit paradís que tenim la fortuna de tindré al nostre costat.”
Jordi Forcadell Rubio

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada