dimecres, 13 de març del 2013

El final del carrer Barcelona, el rogle preferit de Marc Fumadó Matamoros


Marc és un noi molt estimat i apreciat per la gent. De la quinta del 86, té caràcter obert i molta bondat. Actualment treballa de cambrer a la Cafeteria la Volta i viu a Les Cases, on hi te el seu rogle preferit.

A Marc l'haureu vist tocant a la xaranga, a la banda o també pot ser l'hagueu vist pescant a la platja. Tot el relacionat amb la música i el mar li agrada molt.

Marc és aficionat a la fotografia i té dots de dissenyador gràfic. 


També li agrada llegir, i ens aconsella Aquesta nit digues que m'estimes de Federico Moccia. Segurament serà un romàntic.


Fumadó, com el criden carinyosament alguns amics, no voldria que es pergués un antic ofici dels pescadors: els “remendadors de xarxes”; un ofici que actualment la gent jove no està seguint i que és totalment necessari per als pescadors.


Marc ens descriu així el seu rogle:
El meu rogle preferit del poble és el Carrer Barcelona, a Les Cases d'Alcanar, just darrera de la biblioteca. Allí l'aigua sempre està molt clara i des de casa meua puc sentir com el mar trenca contra les roques. Quan passejo per allí sempre m'assec a veure i sentir el soroll del mar que em relaxa molt. Em desconnecta de tot i puc veure com els minuts passen ràpidament sense adonar-me'n.
El meu rogle ha canviat molt els darrers anys sobre tot des de la construcció de Roca Tallada i el passeig, allí on toquen amb el Càmping Cases. He pogut veure tot el procés de canvi i l'erosió causada pel mar a les roques.
Abans hi havia més calma. Era una zona on no hi passava ningú. Ara s'hi pot jugar a bitlles, fer exercici en un gimnàs a l'aire lliure i evidentment tots els esports relacionats amb el mar que tant m'agrada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada